Error with getting new work

tjreuter
tjreuter
Joined: 11 Feb 05
Posts: 32
Credit: 2,084,544
RAC: 0
Topic 91512

Hello,

 

I would like to do a bit for Albert@home. When I ask for new work, this: 

2/24/2017 11:24:03 PM | Albert@Home | Another scheduler instance is running for this host

is the message in the event log. What is it and how can I solve this?

Thank you.

Greetings from,
TJ.

Claggy
Claggy
Joined: 29 Dec 06
Posts: 122
Credit: 4,040,969
RAC: 0

I get that too, just detached

I get that too, just detached from the old url, and reattached to the new url:

 

Sat 04 Mar 2017 14:26:49 UTC | Albert@Home | Another scheduler instance is running for this host

 

And my Stats, as in 'work done' comes out as zero, my Account name is blank, as is my team,

while the total credit is displayed correctly when viewed here on this website:

  • TOTAL CREDIT: 4,040,719

 

Claggy

 

Shawn Kwang
Shawn Kwang
Moderator
Administrator
Joined: 10 Mar 16
Posts: 105
Credit: 5,544
RAC: 0

Which URL are you

Message 80755 in response to message 80754

Which URL are you using? 

Try to use this URL for the albert project "https://albert.phys.uwm.edu", without the quotes.

 

 

~~~ Einstein@Home Project ~~~

Claggy
Claggy
Joined: 29 Dec 06
Posts: 122
Credit: 4,040,969
RAC: 0

Shawn Kwang wrote:Which URL

Message 80757 in response to message 80755

Shawn Kwang wrote:

Which URL are you using? 

Try to use this URL for the albert project "https://albert.phys.uwm.edu", without the quotes.

 

 

That's the url i used:

 

Thu 09 Mar 2017 09:28:01 GMT | Albert@Home | work fetch resumed by user Thu 09 Mar 2017 09:28:02 GMT | Albert@Home | update requested by user Thu 09 Mar 2017 09:28:06 GMT | Albert@Home | sched RPC pending: Requested by user Thu 09 Mar 2017 09:28:06 GMT | Albert@Home | [sched_op] Starting scheduler request Thu 09 Mar 2017 09:28:06 GMT | Albert@Home | Sending scheduler request: Requested by user. Thu 09 Mar 2017 09:28:06 GMT | Albert@Home | Not requesting tasks: don't need (job cache full) Thu 09 Mar 2017 09:28:06 GMT | Albert@Home | [sched_op] CPU work request: 0.00 seconds; 0.00 devices Thu 09 Mar 2017 09:28:08 GMT | Albert@Home | Scheduler request completed Thu 09 Mar 2017 09:28:08 GMT | Albert@Home | [sched_op] Server version 611 Thu 09 Mar 2017 09:28:08 GMT | Albert@Home | This project is using an old URL.  When convenient, remove the project, then add https://albert.phys.uwm.edu/ Thu 09 Mar 2017 09:28:08 GMT | Albert@Home | Another scheduler instance is running for this host Thu 09 Mar 2017 09:28:08 GMT | Albert@Home | Project requested delay of 60 seconds Thu 09 Mar 2017 09:28:08 GMT | Albert@Home | [sched_op] Deferring communication for 00:01:00 Thu 09 Mar 2017 09:28:08 GMT | Albert@Home | [sched_op] Reason: requested by project Thu 09 Mar 2017 09:33:46 GMT | Albert@Home | Resetting project Thu 09 Mar 2017 09:33:46 GMT | Albert@Home | Detaching from project Thu 09 Mar 2017 09:34:34 GMT |  | Fetching configuration file from https://albert.phys.uwm.edu/get_project_config.php Thu 09 Mar 2017 09:34:57 GMT | Albert@Home | sched RPC pending: Project initialization Thu 09 Mar 2017 09:34:57 GMT | Albert@Home | [sched_op] Starting scheduler request Thu 09 Mar 2017 09:34:57 GMT | Albert@Home | [sched_op] Fetching master file Thu 09 Mar 2017 09:35:00 GMT | Albert@Home | [sched_op] Got master file; parsing Thu 09 Mar 2017 09:35:00 GMT | Albert@Home | [sched_op] Found 1 scheduler URLs in master file Thu 09 Mar 2017 09:35:00 GMT | Albert@Home | Master file download succeeded Thu 09 Mar 2017 09:35:05 GMT | Albert@Home | sched RPC pending: Project initialization Thu 09 Mar 2017 09:35:05 GMT | Albert@Home | [sched_op] Starting scheduler request Thu 09 Mar 2017 09:35:05 GMT | Albert@Home | Sending scheduler request: Project initialization. Thu 09 Mar 2017 09:35:05 GMT | Albert@Home | Requesting new tasks for CPU Thu 09 Mar 2017 09:35:05 GMT | Albert@Home | [sched_op] CPU work request: 1.00 seconds; 0.00 devices Thu 09 Mar 2017 09:35:08 GMT | Albert@Home | Scheduler request completed: got 0 new tasks Thu 09 Mar 2017 09:35:08 GMT | Albert@Home | [sched_op] Server version 611 Thu 09 Mar 2017 09:35:08 GMT | Albert@Home | Another scheduler instance is running for this host Thu 09 Mar 2017 09:35:08 GMT | Albert@Home | Project requested delay of 60 seconds Thu 09 Mar 2017 09:35:08 GMT | Albert@Home | [sched_op] Deferring communication for 00:01:00 Thu 09 Mar 2017 09:35:08 GMT | Albert@Home | [sched_op] Reason: requested by project

 

Edit: This is my scheduler log, posted from my Ubuntu Linux C2D T5500 host, it's correctly formatted when pasted into the message, and not when Posted.

Claggy

Christian Beer
Christian Beer
Moderator
Administrator
Joined: 9 Feb 05
Posts: 20
Credit: 102,734
RAC: 0

There was an issue with the

There was an issue with the scheduler which was fixed on March 10 (last Friday). Sorry for the long delay in responding.

~~~ Einstein@Home Project Administrator~~~

Claggy
Claggy
Joined: 29 Dec 06
Posts: 122
Credit: 4,040,969
RAC: 0

Christian Beer wrote:There

Message 80759 in response to message 80758

Christian Beer wrote:
There was an issue with the scheduler which was fixed on March 10 (last Friday). Sorry for the long delay in responding.

Is there anything that can be done to fix posting of Event Logs from Linux hosts? (I posted on Einstein to see it was the same, it was, I haven't tried from a Windows host yet.)

Claggy

Christian Beer
Christian Beer
Moderator
Administrator
Joined: 9 Feb 05
Posts: 20
Credit: 102,734
RAC: 0

Log paste:2017-03-12

I copy pasted on of your logs and it didn't work right in the beginning so I experimented a bit but made it even worse. Then I pasted the log again doing nothing else and it worked. The difference is that you are using a blockquote while I'm using a pre (preformated) section for the log. This was automatically added when I pasted.

Log paste:

2017-03-12 13:05:43.7853 [PID=14600]   Request: [USER#xxxxx] [HOST#8143] [IP xxx.xxx.xxx.77] client 7.6.33
2017-03-12 13:05:43.7864 [PID=14600] [debug]   [HOST#8143] Resetting nresults_today
2017-03-12 13:05:43.7864 [PID=14600] [debug]   have_master:1 have_working: 1 have_db: 1
2017-03-12 13:05:43.7865 [PID=14600] [debug]   using working prefs
2017-03-12 13:05:43.7865 [PID=14600] [debug]   have db 1; dbmod 1478989344.000000; global mod 1478989344.000000
2017-03-12 13:05:43.7865 [PID=14600]    [send] effective_ncpus 4 max_jobs_on_host_cpu 999999 max_jobs_on_host 999999
2017-03-12 13:05:43.7865 [PID=14600]    [send] effective_ngpus 2 max_jobs_on_host_gpu 999999
2017-03-12 13:05:43.7865 [PID=14600]    [send] Not using matchmaker scheduling; Not using EDF sim
2017-03-12 13:05:43.7865 [PID=14600]    [send] CPU: req 0.00 sec, 0.00 instances; est delay 0.00
2017-03-12 13:05:43.7865 [PID=14600]    [send] CUDA: req 0.00 sec, 0.00 instances; est delay 0.00
2017-03-12 13:05:43.7865 [PID=14600]    [send] ATI: req 0.00 sec, 0.00 instances; est delay 0.00
2017-03-12 13:05:43.7865 [PID=14600]    [send] work_req_seconds: 0.00 secs
2017-03-12 13:05:43.7865 [PID=14600]    [send] available disk 96.63 GB, work_buf_min 604800
2017-03-12 13:05:43.7865 [PID=14600]    [send] active_frac 0.959757 on_frac 0.582757 DCF 0.991139
2017-03-12 13:05:43.8079 [PID=14600]    Sending reply to [HOST#8143]: 0 results, delay req 60.00
2017-03-12 13:05:43.8079 [PID=14600]    Scheduler ran 0.028 seconds

~~~ Einstein@Home Project Administrator~~~

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.